NenadMihajlovic.net Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

SMF - Just Installed!

Author Topic: Konaèna borba protiv sala  (Read 943 times)

HANS

• Administrator
  • Hero Member
  • Visestruki Sampion Balkana & Drzave
    • View Profile
    • www.nenadnihajlovic.net
Konaèna borba protiv sala
« on: November 29, 2013, 07:06:29 AM »

Uraganski trening. 60 sekundi za svaku od pet zahtevnih ve¾bi, bez pauze izmeðu.Martin Runi poma¾e borcima da se spreme za borbu, a vama mo¾e pomoæi da re¹ite problem gojaznosti sa samo pet prostih ve¾bi.

Gledajuæi sa strane, shvatio sam: zagrevanje ovog tipa bi veæinu mu¹karaca nateralo na povraæanje. Taj „tip“ je tridesetsedmogodi¹nji Martin Runi, jedan od vodeæih svetskih kondicionih trenera. Kao glavni izvr¹ni referent „Parisi Speed School“ fran¹ize, Fair Lawn, New Jersey, radio je sa hiljadama vrhunskih sportista, ukljuèujuæi oplimpijce i profesionalce iz NFL, NBA i MLB liga.
A mu¹karce koje sad trenira? Pa, mo¾ete ih slobodno nazvati ratnicima. Ispred mene se nalaze dva svetska ¹ampiona u Brazilskoj d¾iud¾ici, jedan nacionalni prvak u d¾udou i tri borca iz Ultimajt fajta. Oni su tu jer je Runi poznat po svojim sposobnostima da psihièki i fizièki pripremi borca za ring. Lako je videti za¹to.
Tek posle zagrevanja od 45 minuta, koje ukljuèuje ve¾be okretnosti, ve¾be za stomak i sprinteve, borci su spremni za glavni deo treninga. A on neæe biti ni¹ta lak¹i. Sledeæe po planu je Runijev za¹titni znak, „uraganski trening“: tri runde od po 5 minuta sa 5 ra¾lièitih ve¾bi koje se izvode 1 minut svaka. Danas on zadaje sledeæe ve¾be za jaèanje mi¹iæa i pluæa:
1. Okretanje gume od 135kg
2. Ve¾be za brzi rad nogu preko horizontalnih merdevina
3. Guranje ote¾anih sanki
4. Sprintevi sa otporom
5. Udaranje gume macolom

Krenite jako, krenite sna¾no jedan minut, preðite na sledeæu ve¾bu, i tako 5 minuta. Onda uzmite vazduh i ponovite. „Ako momak protiv koga se takmièimo ne izdr¾i jedan dan da radi ¹to mi radimo svaki dan, onda je u problemu“, ka¾e Runi.

Dakle zapitajte se: Da li mo¾ete da izdr¾ite uragan? Ili, da li æete „biti u nevolji“? Otkrijte to tako ¹to æete probati trening prilagoæen sebi, koristeæi Runijev sistem kombinovanja ve¾bi. Èak i ako niste spremni za ring, sagoreæete salo, nabaciti mi¹iæe i podiæi va¹u fizièku spremu na vi¹i nivo.
« Last Edit: December 02, 2013, 11:29:18 PM by HANS »

miljan mladenovic

• Newbie
  • *
    • View Profile
Odg: Konaèna borba protiv sala
« Reply #1 on: December 02, 2013, 10:49:20 PM »

gospodine mihajlovicu ,

Pitao bi dali postoje neke slicne agresivne vezbe ali ne sa gumama od 135kg , nego lekse varijante za pocetnike a da zadrzi formu uragan-a .

HANS

• Administrator
  • Hero Member
  • Visestruki Sampion Balkana & Drzave
    • View Profile
    • www.nenadnihajlovic.net
Odg: Konaèna borba protiv sala
« Reply #2 on: December 02, 2013, 10:53:27 PM »

po meni je najbolja kombinacija je boks za mrsavljenje u kombinacij sa trcanjem
mada dobra je i vezba guranje zida i mozes jos da radis skalanje na gumi ili step na gumi nadam se da znas o cemu pricam
« Last Edit: December 02, 2013, 11:28:38 PM by HANS »

BryantBut

• Newbie
  • *
    • View Profile
    • Game Guides and Tips
-
« Reply #4 on: February 23, 2025, 11:01:31 PM »

Malo si pogresio racunicu.
Jedna serija dobrih cucnjeva skida samo preko 100 kalorija plus efekat sagorevanja posle treninga tegova takodje znatno veci posle tegova.
Game Reviews and Guides here

xstab

• Hero Member
    • View Profile
Re: Konaèna borba protiv sala
« Reply #5 on: June 08, 2025, 03:28:46 PM »

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт