NenadMihajlovic.net Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

SMF - Just Installed!

Author Topic: Vezba za gluteus  (Read 126 times)

HANS

• Administrator
  • Hero Member
  • Visestruki Sampion Balkana & Drzave
    • View Profile
    • www.nenadnihajlovic.net
Vezba za gluteus
« on: January 02, 2014, 09:52:50 AM »

Ako ste kojim sluèajem mislili da samo mi odmeravamo pozadine kod devojaka, prijatelji grdno ste se prevarili.

I devojke itekako vole da odmere i na¹e gluteuse, a evo pomoæu koje ve¾be mo¾ete da zategnete ove mi¹iæe.

Podignite trening na vi¹i nivo bukvalno.
Izvodeæi ve¾bu penjanja na klupicu, dodatno anga¾ujete mi¹iæe zadnjice, i to prilikom spu¹tajuæe faze pokreta, a ne kod podizanja, ka¾e kondicioni trener b.J. Gadur, fitnes direktor WorkoutMuse.com. “Mi¹iæi trpe veæe optereæenje prilikom faze spu¹tanja, ¹to doprinosi veæem dobitku na snazi mi¹iæa”. osim estetskih koristi jaèanja gluteusa, ovom ve¾bom aktivirate i najveæi mi¹iæ u telu, a na taj naèin ubrzavate metabolizam. Za najbr¾e rezultate, radite ve¾bu bosi, ka¾e Gadur.

VE®BA
Poènite sa 3 serije po 6 ponavljanja za svaku stranu, 3 puta nedeljno. Stavite levo stopalo na klupu tako da vam je leva noga savijena pod uglom od 90 stepeni. Zatim se popnite na klupu, ali ostavite desnu nogu da blago visi. Savijajte levo koleno i polagano spu¹tajte desno stopalo na tlo. Kada dodirnete tlo, potisnite se nazad u poèetni polo¾aj. To je jedno ponavljanje.