NenadMihajlovic.net Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

SMF - Just Installed!

Pages: 1 [2]

Author Topic: Kako da vezbam  (Read 1112 times)

markokac

• Newbie
  • *
    • View Profile
Odg: Kako da vezbam
« Reply #15 on: December 03, 2013, 02:10:42 PM »

samo ja ne bi radio kardio pre i posle... ubacivao bih ga kad ne radim tegove? jel moze tako?

HANS

• Administrator
  • Hero Member
  • Visestruki Sampion Balkana & Drzave
    • View Profile
    • www.nenadnihajlovic.net
« Reply #16 on: December 03, 2013, 02:57:37 PM »

samo ja ne bi radio kardio pre i posle... ubacivao bih ga kad ne radim tegove? jel moze tako?
Da moze naravno tako rade i kod mene u mom klubu na svaku puzu sa teretanom rade boks trening kao kardio

Lazic

• Newbie
  • *
    • View Profile
« Reply #17 on: December 04, 2013, 04:43:50 PM »

Vidim da ste se raspisali, pa evo da se ubacim malo. ;D Ja sam od skoro po prvi put poceo da radim HST-specificni program hipertrofije, i to posle osam godina treninga.
Inace i ja sam trenirao biciklizam, samo ne toliko dugo. Za one koji ne znaju evo kratkog opisa: radi se tri puta nedeljno, recimo pon-sre-pet. Samo osnovne vezbe (mada sam ja ubacio i po koju izolaciju). Ide 1-2 vezbe po partiji i 1-2 serije po vezbi. Nema podele po misicnim partijama, vezba se celo telo. Posto je meni trebalo 2-3 godine da izjednacim noge sa gornjim delom, noge ne radim 3 puta nedeljno, vec samo jednom. Umesto da izvedete na primer 9 serija jednom nedeljno po misicu, ovde to radite iz tri treninga po 3 serije. Da li ste probali, i ako jeste kakvi su vam utisci? Sta mislite o ovakvom nacinu vezbanja?  :)

HANS

• Administrator
  • Hero Member
  • Visestruki Sampion Balkana & Drzave
    • View Profile
    • www.nenadnihajlovic.net
« Reply #18 on: December 04, 2013, 04:48:07 PM »

ja sam radio nesto slicno pre mozda 10-12 god kada sam imao zastoj latisimusa i deltoida samo sto je program  bio mnogo slozeniji

xstab

• Hero Member
    • View Profile
Re: Kako da vezbam
« Reply #20 on: June 25, 2025, 12:41:20 PM »

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
Pages: 1 [2]